Overname E van E

anja-evane-mode-1

 

GROESBEEK – Met het vijfendertig jarig jubileumfeest nog vers in het geheugen, hebben Erik en Ans van Ekelenburg onlangs het stokje overgedragen aan de nieuwe eigenaren van hun modezaak. ‘Wij kennen Anja en Henk al jaren en als wij in iemand het volste vertrouwen hebben om EvanE Mode voort te zetten, dan zijn zij het wel’, aldus Erik en Ans.

 

Anja en Henk, beiden ervaren vakmensen in de modebranche, zijn enthousiast. Anja: ‘Erik had geen beter moment kunnen kiezen om ons hiervoor te benaderen. Ik was juist aan het nadenken over mijn toekomstplannen in de mode en vond het tijd voor een nieuwe uitdaging’. EvanE Mode is al jaren een begrip in Groesbeek. Wat kunnen klanten verwachten, nu Anja en Henk er de scepter zwaaien? ‘Wat wij heel belangrijk vinden, is dat iedereen zich vooral erg welkom voelt. Bij ons kan en mag alles en wij zorgen altijd voor verse koffie met iets lekkers erbij. Iedereen die bij ons een kijkje komt nemen moet zich op zijn of haar gemak voelen, en zich niet direct verplicht voelen iets te moeten kopen’, aldus Anja. Op de vraag of er in de kollektie iets gaat veranderen qua merken, zegt Anja: ‘De huidige merken blijven wij zeker voeren, wij zullen er zelfs nog enkele mooie merken aan toevoegen om zo meer keus in huis te hebben. En ook dames- en herenschoenen maken straks deel uit van ons assortiment’.

 

Voormalig eigenaren Erik en Ans zijn trots en blij dat Henk en Anja zo enthousiast in de zaak zijn gestapt. ‘Wij wensen hen heel veel succes natuurlijk. Ook willen we graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle trouwe klanten en voormalig medewerkers van EvanE Mode te bedanken’. Angelique, al acht jaar werkzaam bij EvanE Mode, blijft als vaste verkoopmedewerkster een bekend gezicht in deze prachtige winkel. Kennis maken met Anja en Henk? Kom gezellig naar de modeshow op zaterdag 1 en/of zondag 2 oktober. Als u vooraf even doorgeeft dat u komt, staat er vanaf 14.00 uur een hapje en een drankje voor u klaar aan de Dorpsstraat 34B in Groesbeek.